Mindsky Магнитен държач за телефон за iPhone 13 12 Mag Safe Аксесоари Регулируема пръст Телефон пръстен сцепление【Подвижна при безжична зареждане】 (MagRing White)

Mindsky Магнитен държач за телефон за iPhone 13 12 Mag Safe Аксесоари Регулируема пръст Телефон пръстен сцепление【Подвижна

В магазина
BGN 15.19
Продукти:

【За i Phone 13 & 12 Series】е Съвместим само с i Phone 12 13 /12 13 Mini/12 13 Pro/12 13 Pro Max series и телефон с Mag-безопасни чехлами за магнитни.Той НЕ е съвместим с чехлами, не принадлежат към Mag Safe. 【Подвижна дизайн】Притежателя на пръстена Magsafe оттеглено по всяко време можете да теглите магнитен държач пръстени с безжично зареждане.Кажете сбогом на лепило 3 M. 【Силно магнитно】е Изработен от алуминиева сплав с вграден магнит.Магнитно телефонна пръстен се основава на версия metisinno magnetic base кръг с вградени официалните параметри на магнити. 【Въртене на 360° + регулиране на 180°】 Той се обръща и осово се закотвя в оптималното място влакчета на телефона си, независимо от това, поставяте ли телефон в хоризонтално или вертикално. 【Не се притеснявайте】Ако има някакви проблеми с качеството на това телефонно обаждане, моля, не се притеснявайте.Ние ще ви предоставим 24h*7day своевременно обслужване на клиентите, за да решат проблема си по-добре.Ако по някаква причина не харесва magsafe grip, ние ще ви върнем парите или да го замени.

Подробности

Избор на клиенти