pureborn Baby Kid Момчета Момичета Пуловер Пуловер Памук Плета Бутона за Затваряне Жилетка

Изберете Размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката.Само ръчно пране.Натурален хлопчатобумажный материал, дишащ, ултра мек и удобен.Подходящ за кожата на бебета и малки деца, запазва топлината през пролетта, есента и зимата.СЛАДУРСКО & CLASSIC - жилетка с кръгло деколте и 2 копчета на рамото,класически вязаный.Малышке харесва да го нося дълго време, като жилетка или закрит пуловер.ЗА ВСЕКИ ПОВОД - базов жилетка, който се слива с всичко, идеално за всеки повод, като например парти, Празник, ежедневни облекла, снимка или всеки друг случай.ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК ЗА БЕБЕ - Идеалният подарък за душата, рожден ден, Ден на Благодарността, Хелоуин и коледен подарък.Препоръчителна възраст-само за сведение.Всяко дете е напълно уникален, моля, обърнете се към таблицата с размери и направете измерване, преди да направите своята поръчка за по-добър баланс.Препоръчително ръчно пране в студена вода и сушене в състояние на неопределеност.