Success4Sport Преносимо зарядно устройство за AA Работи за GoPro HERO7 White и възстановяване при повторно зарядно устройство с led подсветка! (Изисква се от 2 батерии тип АА батери?

Success4Sport Преносимо зарядно устройство за AA Работи за GoPro HERO7 White и възстановяване при повторно зарядно устройство

В магазина
BGN 9.59
Продукти:

⚡[SLIM & COMPACT] Идеално за пътуване и дистанционна работа.Ергономичен дизайн ви позволява удобно да го държите в ръка.Зарежда таблети, телефони, умни часовници, Bluetooth-слушалки и още много други.Led подсветката ви дава това допълнително ниво на сигурност.!. ⚡[НАДЕЖДНО!] Солиден преносим и достъпен навсякъде, където има батерии тип АА, ви дава енергия, когато имате нужда от него!Може да се зарежда повечето смартфони и таблети с използване на съществуващия кабел или оригиналния кабел, а също така е сертифициран за работа, Работи, за да работи за вашата Go Pro HERO7 WHITE. ⚡[ИНТЕЛИГЕНТНА] Интелигентна технология за зареждане : USB-порт идва с вградена(5 V/3 A) двупосочен технология зареждане(5 V/3 A), поддържа определени протоколи се зарежда.В порт USB-A вградена интелигентна технология за идентификация, която е съвместима с всички USB кабел, който може да имате в противен случай. ⚡[SLIM FIT] Slim fitting & Anti Slip : Тези преносими аварийни банките са подходящи почти навсякъде и са най-леките на пазара.Здрав корпус от ABS-пластмаса гарантира, че нашият акумулаторен банката внимателно управлява и зарежда работата на вашия мобилен телефон. ⚡[СЕРТИФИЦИРАНЕ ГАРАНТИРАНА] Гаранция за качество и сертифициран сейф, тъй като AA батерии, използвани в него, отговарят на най-високите стандарти за безопасност и качество.Идва с вграден НПМ,който осигурява мультизащиту за осигуряване на пълна безопасност за вас и за вашите устройства.(защита от презареждането, защита от презареждането, защита от късо съединение, защита от прегряване).

Подробности

Избор на клиенти