Инвалидна Количка Уютна Капак Универсален, Леко Одеало за Инвалидна Количка с цип и Влакна Чанта за Инвалидна Количка Footmuff Машинно Пране за Краката и Долната част ?

Инвалидна Количка Уютна Капак Универсален, Леко Одеало за Инвалидна Количка с цип и Влакна Чанта за Инвалидна Количка

В магазина
BGN 17.59
Продукти:

Одеало за инвалидни колички, с ципове, има топъл плюш и лесен за използване централната цип. Топло одеяло Лесно да се грижи, да хвърли може да се пере на ръка или в машина в хладка вода, висящи, за да изсъхне Спецификация : продукт : Одеало за инвалидни колички Материал : вълна агнешко Цвят : синьо Тегло : 850 гр Опаковъчен лист : Одеяло за инвалидни колички*1 Забележки : 1. ★【Удобен】 : Одеяло за инвалидна количка е водоустойчив и лек. ★【Практичност】 : Одеяло за инвалидни колички джоб, идеален за използване на закрито и на открито.Водоустойчив руното подплата за инвалидна количка, защитно покритие за краката Дължината на подвижността на Скутер Крак на топло Да уютен топъл аксесоар Половина на тялото е по-топло одеяло на кутията Функция : 1.Цвета на продукта на снимката може леко да се различава от реалния продукт, поради различните снимките и на светлината на дисплея.Той застегивается на нивото на талията прост панделка и тока, а на крака си-еластична основа, която се побира над ножную чиния, я предпазват от течение.Вече не е нужно да се притеснявате за това, че ще падне одеяла и ще попаднат в колелата. ★【Здрав и издръжлив】 : Леко одеало за инвалидна количка е проектирана с оглед на нуждите на ползвателя на инвалидната количка : утешава, не е твърде ограничителен за сензорни проблеми, издържа на удари, ритници, може да се сгъва. ★【Дизайн】 : Водонепроницаемое одеяло за инвалидна количка,две куки и линия, по един от всяка страна, надеждно прикрепен одеяло към всеки стол. Одеало за инвалидна количка, гъст, плюшевое одеяло на лигавицата, за да долната част на тялото е топло и удобно в студено време.Действа като спален чувал за долната част на тялото, без допълнително натоварване на тялото, лесен за носене, заключена с цип, в комплект с заден панел за допълнителна топлина и комфорт.Размер на продукта се измерва ръчно, и неизбежно ще бъде грешка 1-3 мм, която е в рамките на нормалните граници и не влияе на нормалното използване.

Подробности

product :
Wheelchair Blanket
Material:
Lamb wool
Color :
Blue
Weight:
850g
Packing list: :
Wheelchair Blanket*1 :
Notes :
1.The color of the product in the photo may be slightly different from the actual product due to the different shooting and light display. :
2.The size of the product is manually measured, and inevitably there will If Be an error of 1-3mm, which is within the normal range and does not affect the normal use. Please understand. :

Избор на клиенти