Extra Large Dog Pooper Pooper - Метална Тава за храна на Домашни любимци и Набор от Грабель с Дълга Дръжка за Малки, Средни и Големи Кучета, Тежкотоварни Лъжичка за изхвърляне на ?

Extra Large Dog Pooper Pooper - Метална Тава за храна на Домашни любимци и Набор от Грабель с Дълга Дръжка за Малки, Средни

В магазина
BGN 13.59
Продукти:

???Подходящ е за семейства с няколко кучета.Ако имате в дома си няколко кучета, особено по-големи, ще генерират повече отпадъци.Този голям инструмент е много подходящ. ????Лесна за сглобяване, свалящ се и спестявайки място.Тристепенна монтажен инструмент, от една страна, дава възможност свободно да комбинирате дължина, която е подходяща за вашия ръст, от друга страна, спестява повече пространство, когато искате да го съхранява. ????Дизайнът е в съответствие с човешкото тяло.Дръжката на този инструмент е по-дълъг, така че няма нужда да се наведе и се отегчава от това, че дръжката е твърде кратък.Освен това, размерът е по-голям, така че можете да премахнете повече боклук на един път. ????Костюми-wild по-достъпни по цена и дават ръкавици.Ако вече имате лопата у дома, но няма други инструменти, можете да си купите си за мача.Трябва да се отбележи,че тази дръжка на лопата е само един фиксиран скоба. ????Добро следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси по време на или след покупка, вие винаги можете да се свържете с нашите служители.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши вашите съмнения и проблеми.Пластмасова дръжка лека и удобна за продължително задържане.Инженерна конструкция отговаря на човешкото структура, така че при почистване не трябва да се навеждате.Лек, за улесняване на работата по почистване. 1. Отворете всяка отделна опаковка и классифицируйте си в съответствие с показване на изображения. 2. Поставете дръжки една за друга в съответствие с правилния размер и осигуряване на пълен контакт. 3. И накрая, можете да носите ръкавици, за да приведат себе си в ред. 4. Ако искате временно да го отложи в страна, можете да използвате определя стяга за совке, да се заключва с истинските им имена.

Подробности

Избор на клиенти