Qiilu Подмяна на Двигателя Старт Ключ, На 12 В 24 В 50A Автомобил Двигателят на Автомобила Старт Бутон за Запалване Стартер Switch(син)

Qiilu Подмяна на Двигателя Старт Ключ, На 12 В 24 В 50A Автомобил Двигателят на Автомобила Старт Бутон за Запалване Стартер

В магазина
BGN 12.15
Продукти:

【Високо качество】Бутон за стартер на двигателя е изработен от висококачествен метал + пластмаса, който притежава висока надеждност, здравина, антикоррозийностью, износоустойчивост, дълготрайност на употреба. 【Високо качество】Бутон за стартер на двигателя е изработен от висококачествен метал + пластмаса, който притежава висока надеждност, здравина, антикоррозийностью, износоустойчивост, дълготрайност на употреба. 【Абсолютно нов】100% абсолютно нов висококачествен ключ стартиране на двигателя, оригинален стандарт, е строго пълен тест за осигуряване на по-добро качество, преди да изпратите безопасен за използване. 【Функция】Бутон за стартиране на двигателя на превозното средство позволява стартиране на двигателя на вашия автомобил, като просто кликнете върху бутона в един миг, и която има ярки светодиоди светлина(червен или син по желание) осигурява лесна видимост през нощта. 【Лесна инсталация】Този ключ на стартера за запалване лесен за инсталиране, директно да заменя старите или счупени, идеален за кола. 【Гаранция за обслужване на】Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси след получаване на нашите продукти, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема.Цвят : Син.

Подробности

Избор на клиенти