Оцветени Пеперуди и Ливади Животни Ръка на Ръка 15x21cm-10Pcs Татуировки за Реалистични Водоустойчив с Малки Черни Временни Татуировки Фалшиви Татуировки Ръце на Гърди?

Оцветени Пеперуди и Ливади Животни Ръка на Ръка 15x21cm-10Pcs Татуировки за Реалистични Водоустойчив с Малки Черни Временни

В магазина
BGN 57.20
Продукти:

Внимателно повдигнете ъгъл временна татуировка, за да се провери, пренася ли се тя.Нанесете татуировка спирт за изсушаване или бебешко олио.Изчакайте 10 секунди,след това внимателно втирайте и се повтаря, докато не я изтриете.Do не докосвайте вода в продължение на 2 часа, след като се нанесете я върху кожата.Благодаря ви за подкрепата !Ако имате някакви желания, моля свържете се с нас чрез съобщения, без колебание!.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Невероятни татуировки ще се съхраняват на тялото от два до пет дни.Забавления за деца и възрастни като скъп подарък и да направите страхотни подаръци за приятелите или семейството. Навлажнете гъба обикновена вода, внимателно намокрете повърхността на татуировки и изчакайте 20-30 секунди 5. го Носите на ръката ,крака, гърба, раменете, лицето или дори косата!и всяка друга част на вашето тяло.След изготвянето на тези зашеметяващи татуировки не смоются.Тези стилни татуировки от фолио може лесно да се отстранява растиранием бебешко олио, зехтин или спирт. Не се прилагат, ако сте алергични към клей.Ако не, натиснете надолу и намокрете отново 6.Безопасен и нетоксичен : Отпечатан нетоксични мастила и отговарят на строгите стандарти за сигурност. Изрежете фигура и махнете прозрачната хартия крышку3.

Подробности

Избор на клиенти