Линейни Направляващи Релси, Линеен Ръководство на Релсите на Траен Ефективен Широко Приложимо 12 мм за металообработващи машини с ЦПУ за Фреза за 3D-принтер(400 mm)

Линейни Направляващи Релси, Линеен Ръководство на Релсите на Траен Ефективен Широко Приложимо 12 мм за металообработващи

В магазина
BGN 30.16
Продукти:

Корозионна устойчивост, може ефективно да се противопоставят на корозия при тежки условия, като по този начин значително удължаване на срока на експлоатация.Бърза пързалка, подходящо за високоскоростен трафик, и значително намалява необходимата контролиране на конска сила машини.Смогите значително намаляване на загубата на мощност на машината, запишете консумация на енергия и изключително рентабилно.Стриктно да се придържат към стандартите и контрол на качеството, за да отговори на вашите по-високи.Подходящи за оборудване, прецизно измерване на хардуер, оборудване за автоматизация на офиси, точни машини и т.н. Характеристика : 1. Високоскоростен пълзи, подходящ за високоскоростен трафик, и значително намаляване на необходимата контролиране на конска сила machine2. Смогите значително намаляване на загубата на мощност на машината, запишете консумация на енергия и изключително рентабилно 3. Корозионна устойчивост, може ефективно да се противопоставят на ръжда в трудни условия, което значително удължава срока на експлоатация 4. Подходящи за оборудване, прецизно измерване на хардуер, оборудване за автоматизация на офиси, точни машини и т.н. 5. Стриктно спазване на стандартите на индустрията и контролира качеството в зависимост от вашите по-високи изисквания, като използвате : Първата стъпка за инсталиране на миниатюрни linear употреба-това поставя водач на душ-аутсайдер, в това време, носещ отвор и отвора с резба трябва да бъдат съгласувани, втората стъпка е да се засилят.Когато те се припокриват, това е много просто.След като възникне неуместная необходимостта от промяна на отвора с резба с помощта на тънки, след това затегнете всички винтове.Спецификация : Тип елемент : Линейна част Guide Material : Bearing steel Model : MGN12 Rail Ширина : Approx.12 mm / 0.5 in Списък на пакетите : 1 x Hdmi релса Guide1 x Слайдер.

Подробности

Item Type:
Linear Rail Guide
Material:
Bearing steel
Model:
MGN12
Rail Width:
Approx.12 mm / 0.5in
Package List:
1 x Linear Rail Guide :
1 x Slider :

Избор на клиенти