xigua 2 бр. Вечеря за Деня на Благодарността Детски Тъканни Памперси Мокри и Сухи Чанта Водоустойчива Многократна употреба с Две Светкавици Пътни Чанти Плаж, Басейн К?

xigua 2 бр. Вечеря за Деня на Благодарността Детски Тъканни Памперси Мокри и Сухи Чанта Водоустойчива Многократна употреба

В магазина
BGN 7.19
Продукти:

7 in -Материал : 290 саржевая водоустойчив плат -Брой : 1 x голям е Влажна и суха чанта, 1 x Малка влажна и суха чанта Характеристики : -Модерен, множество и водоустойчив, по-голям капацитет, което е достатъчно основание за съхранение на сухи и мокри предмети., Спецификация : -Голям размер : 11.290 Саржевая водоустойчив плат. Малка чанта подходяща за всички всячины, такива като бельо, тоалетни принадлежности, чорапи и козметика.Не се притеснявайте за миризмата, между два слоя плат. 【Водоустойчив】Той е изработен от кепър tarps с добри водоустойчиви характеристики и не съдържа BPA, PVC, винил, фталатов и други химични вещества, вредни за човешкия организъм. -Лесен за почистване, поддържа машинную пране.Можете да безопасно съхраняване на неща като памперси, детайли молокоотсоса, мръсната мокра спортни дрехи и плувни шорти.Така че това е най-добрата алтернатива да бъде еднократен пластмасово опаковките. 【Многоцелеви】Тези торбички се използват не само за отделяне на мокри и сухи елементи, но също така могат да се използват като чанти за съхранение на детски играчки, аксесоари, тоалетни принадлежности, електроника и други предмети. -Подходящ за разходка на майката и на детето, пътуване, летен лагер, плажен басейн, фитнес зала и т. Забележка : -Обикновена пране, машинно пране, ръчно пране, и след това на сушене.Малки парчета, подходящи за всяка всячины, такива като бельо, тоалетни принадлежности, чорапи и козметика. 【Easy Clean & Reusable】Той поддържа машинную почистване и могат да бъдат използвани след почистване.2 in -Малък размер : 5.

Подробности

Избор на клиенти