GRETD Вана Тава Вана Тава Спа Caddy Организатор Книга Вино Титуляр Таблет Рафтове За Четене на Аксесоари За Баня

Чудесен подарък за членове на семейството или приятел, приятелка, на човек, на Ден, Свети Валентин, Ден от месеца, Ден на благодарността, Коледа, рождени Дни.Този продукт може да се използва не само като тава за баня, но и като маса за лаптоп, титуляр на таблета, поднос за закуска, етажерка тава, бюро и т.н. Насладете се на ритуални смисъл на живота.Насладете се на душ в успокояващото спа центъра, да се отпуснете с любимата си чаша вино и да гледате филма.Отпуснете се в продължение на няколко часа в банята с всички необходими неща в рамките на лесен достъпа.Чудесен подарък за членове на семейството или приятел, приятелка, на човек, на Ден, Свети Валентин, Ден от месеца, Ден на благодарността, Коледа, рождени Дни.Този продукт може да се използва не само като тава за баня, но и като маса за лаптоп, титуляр на таблета, поднос за закуска, етажерка тава, бюро и т.н. Насладете се на ритуални смисъл на живота.Насладете се на душ в успокояващото спа центъра, да се отпуснете с любимата си чаша вино и да гледате филма.Отпуснете се в продължение на няколко часа в банята с всички необходими неща в рамките на лесен достъпа.Стил : casual Материал : дърво Приложение : вана Забележка : Моля, не оставяйте продукта във влажна среда, в продължение на дълго време и да не се накисва във вода.Осъществяване списък : 1 * Вана Caddy Tray Note : Цветовете могат да се различават поради различни дисплея на монитора.Ръчно измерване може да доведе до малка разлика в размера.Начало Кухня, Вана, Аксесоари За Баня, Аксесоари За Баня Корита За Баня.