5D Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни Червено Цвете Лале 16X20 см DIY Кръгли Диамантени Картини Комплекти с Пълна Сверлом Кристал Кристал Номер на Бродерия за Д?

5D Диамантена Живопис Комплекти за Възрастни Червено Цвете Лале 16X20 см DIY Кръгли Диамантени Картини Комплекти с Пълна

В магазина
BGN 23.73
Продукти:

Моля, използвайте очила или дървена дограма, за да го затвори в дома си за украса.Диамантени картини може да се съхранява дълго време, а по готови проекти - повече от 20 години.Помогнете на децата да развият практически умения, помогнете на възрастните хора да се отървете от скуката и помогни на възрастни обогатяване на свободното си време.Освен това, те са най-добрите подаръци за родителите, приятелите и колегите си.Това могат да правят както млади, така и стари.【Кръст Бод Пакетът включва】 : 16x20 см, платно, смола, планински кристал, перли, самоклеящийся платно, пластмасова тава и заостренная диамантена пен, diamond лепило.Залепете диаманти на съответния платно в зависимост от цветния код, а след това правилно натиснете диаманти книга или с ръка, за да закачите им.Това е само платно. 【Декорация на дома,】 : Уникални диамантени картини - идеалното бижу за дневни и офиси. Диамантите не са годни за консумация, и децата не трябва да играе с тях, за да се избегнат инциденти, като преглъщане.Направете дома си по-красив. 5 D САМ Диамантени картини-това е нова ярост, и стъпките, само е достатъчно прости, за да можете да прекарате свободното си време на създаването им. Продуктът не включва рамката.Светлинен блясък-най-популярната украса със собствените си ръце. 【Блестящ диамант】 : Има 17 кв. 【За всички нива на квалификация】 : този Процес може да изглежда сложно, но в действителност той е много проста и можете да попълните нашата алмазную живопис само в три стъпки.Насладете се на чувството за изпълнение, да се научите намаляване на стреса, регулира настроението, повишаване на самочувствието и издръжливост, да развива търпение. Не выставляйте твърде много недовършени обекти на платното за намаляване на вискозитета.Внимание : 1.

Подробности

Избор на клиенти