Детски Дънкови Якета, Копчета, Джинсовое Палто, Дрипави Топ С Качулка Есен Ковбойская Връхни Облекла, Дрехи за Деца, Момичета, Момчета

♛【Повод】Детска деним яке за деца, горно облекло, чудесно за завръщането си у дома от болницата, комплект дрехи за 1-ви рожден ден, подарък за бебе душ, детски дрехи, ежедневни облекла, ежедневни облекла, Коледа, Коледа, детска лека деним яке, карнавални парти, торта smash, празнични партита, официални, вечерни, театрални представления, деним яке за деца, момичета, момчета, новородени деним яке, Детски ден, училищни резултати, младенческих момичета син деним яке, 6 месеца фотография подпори, 6 месеца момче деним яке, 1 година фотосесии, церемония и т.Може да се носят няколко сезона., Размер : 6-12 месеца | Цвят : бежов Състав може да варира в зависимост от големината/на цвят. ♛【Джобове】Два джоба в предната част, деним материал, по-ветрозащитный топло.Чудесно за всеки ден, дневни, вечерни или фотосесии, детски шоу подаръци.Възрастта е указана само за справка, моля, проверете край на измерване, за да изберете правилния размер.Само ръчно пране.Прекрасна детска деним яке с качулка, есенно-зимни връхни дрехи, блузи, чудесно за градинска дрехи, спорт, активен отдих, обратно в училище, на Нова година;.Състояние : Нови с етикети Опаковката включва : 1 бр.Той е подходящ за пролетта, есента и зимата.в тях можете да мечтаете, cosplay, карнавал, спорт и фотосесия и така нататък. ♛【Детска деним яке】За деца детски дънки, копчета якета hoody деним връхни дрехи есен зима пролет палта за момичета момчета.