четка за почистване стъклен Прозорец Чистачка Чистачка Баня Стъклена огледалната повърхност на Керамични плочки Инструмент за почистване на стените четка за поч?

четка за почистване стъклен Прозорец Чистачка Чистачка Баня Стъклена огледалната повърхност на Керамични плочки Инструмент

В магазина
BGN 28.08
Продукти:

Надеждно качество и по-дълъг живот.Лесно се отстраняват петна от вода върху стъкло, не е лесно да останат драскотини и стъкло е по-чист.Може да се използва за премахване на водна пара с гладки повърхности, като например стъкло, огледална повърхност, стена от керамични плочки и така нататък.Надеждно качество и по-дълъг живот.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, изпратете електронно писмо.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, изпратете електронно писмо .Материал : PP+TPR Размер : 25.5*25.5 cm Package Включва : 1 * стъкло wiper Notes : 1. Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Подробности

Избор на клиенти