Maylai 50 Pack Тъмно-Сини Балони 12-инчов(с Дебелина 3,2 g/бр), за Сватба,Рожден Ден, Тъмно-Сини Балони Кръгли Хромирани Гелиевые Топки, Тъмно-Сини Балони за Ковбойской Парти Д

★ПАКЕТ : 50шт 12" тъмно-сини блестящи перлени балони. ★ДЕТАЙЛИ : Изработен е от качествен латекс,сгущает 3,2 g/блок,който е с лъскав перла цвят и е с 40% по-дебели от обикновените латексови балони.Не ломайтесь лесно. ★ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО : Миризмата на балон с малък или дори липсва. ★Повод : Например,вашата сватба,коледна парти,рожден ден,първите,са весели делови демонстрации,коледно парти, парти на Хелоуин и така Нататък ★ВРЕМЕ на ЗАДЪРЖАНЕ : тъмно - сини балони могат да бъдат запълнени с въздух или с хелий.Уникален дизайн балони за партита.Моля,НЕ переполняйте балон,а също така избягвайте слънчеви изгаряния, прегряване, после посочи предмета и прекомерно триене.Силен вятър или силен памук могат да доведат до експлозия на балони.Maylai тъмно-сини балони, за партита, Коледа, сватби, детски душ и т.н.